گزارش «تلگراف»؛

دردسر بزرگ پنتاگون با غرامت نظامیان آمریکایی

پنتاگون به دلیل اعلام رسمی نکردن جنگ علیه ایران و اعتراضاتی که این موضوع میان خانواده‌های نظامیان کشته‌شده برانگیخته است، از اعطای مزایای مربوط به جنگ به خانواده‌های نظامیان کشته شده آمریکایی خودداری می‌کند.
تاریخ انتشار: سه‌شنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۵ - 08 September 2026

دردسر بزرگ پنتاگون با غرامت نظامیان آمریکایی

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ خانواده‌های نظامیان آمریکایی که در جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کشته شده‌اند، برای اطمینان از دریافت حقوق و مزایایی که حق آنهاست، در تکاپو هستند.

لیبی کلاینر، همسر یکی از نظامیان کشته شده در شبکه‌های اجتماعی نوشت، نیروی هوایی ایالات متحده پس از مرگ همسرش الکس کلاینر ۳۳ ساله، وی را از مزایای اضافی محروم کرده است، زیرا کنگره رسماً اعلام جنگ نکرده بود.

هیچ خانواده‌ای از قربانیان نباید برای درک حقوق خود نیاز به متخصص شدن در اصطلاحات دولتی داشته باشد

الکس یکی از 6 خدمه هواپیمای سوخت‌رسان KC-135 بود که مارس گذشته در غرب عراق سقوط کرد، در حالی که از حملات آمریکا علیه ایران پشتیبانی می‌کرد. کلاینر به آسوشیتدپرس گفت: شوهرم جانش را از دست داد چون ما در جنگ هستیم. بعد به من گفته شد چون این تنش به معنای واقعی کلمه جنگ نیست، ما چیزی را از دست می‌دهیم. همه چیز به قوانین مربوط می‌شود.

پس از آنکه وی نارضایتی خود را در شبکه های اجتماعی به طور گسترده منتشر کرد، نیروی هوایی ایالات متحده توضیح داد، آخرین حقوق وی شامل حقوق خطر و معافیت‌های مالیاتی مربوط به جنگ است.

مقام های آمریکایی همچنین اعتراف کردند در ابتدا اطلاعات نادرستی ارائه داده بودند و آخرین فیش حقوقی شوهرش شامل «کمک هزینه جنگی» ۲۲۵ دلار در ماه بود، اما به اشتباه این مبلغ مشروط به اعلام رسمی جنگ نبوده است.

کلاینر در توضیح داد: این تجربه به من نشان داد چقدر برای خانواده‌های داغدار دشوار است با طبقه‌بندی‌ها، اصطلاحات و رویه‌های دولتی در لحظه‌ای که کمترین آمادگی برای آن داریم، کنار بیایند.

وی افزود: هیچ خانواده‌ای از قربانیان نباید برای درک حقوق خود نیاز به متخصص شدن در اصطلاحات دولتی داشته باشد. الکس خطراتی را که همراه با خدمت سربازی‌اش بود، درک می‌کرد و اطمینان داشت در بدترین حالت، خانواده‌اش مراقبت‌های لازم را دریافت خواهند کرد.

پرسنل ارتش ایالات متحده بر اساس طیف وسیعی از عوامل، مانند محل استقرار و محل کار، واجد شرایط دریافت پرداخت‌های مختلف یا از آن محروم می‌شوند. در عمل، این یعنی حقوق آنها می‌تواند چندین بار در سال تغییر کند و به سردرگمی یا خطا منجر شود.

کلاینر گفت: می‌خواهم بحث بر این متمرکز باشد که هر خانواده‌ای که با فقدان غیرقابل تصوری روبروست، از همان ابتدا از شفافیت یکسانی برخوردار باشد. اطمینان از اینکه خانواده‌ها این پرداخت‌ها را به درستی دریافت می‌کنند، بحث فرعی نیست.

ارتش معمولاً در افشای میزان تلفات کند عمل می‌کند، زیرا فرماندهی مرکزی ایالات متحده ملزم به انتشار چنین اطلاعاتی نیست

پنجشنبه گذشته در نشست خبری کاخ سفید از جی. دی. ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا درباره پرونده الکس سؤال شد. ونس گفت: می‌خواهیم تا حد امکان به خانواده اش کمک و اطمینان حاصل کنیم وی تمام حقوق خود را دریافت می‌کند. پیام من به همسرش این است، «ما تو را دوست داریم، از فداکاری تو سپاسگزاریم و تعهد خود را برای تأمین آنچه که نیاز داری بسیار جدی می‌گیریم».

ونس در پاسخ به سؤال دیگری، از استفاده کلمه «جنگ» برای توصیف عملیات ایالات متحده در ایران خودداری کرد و گفت، «هیچ آتش‌بس فعالی وجود ندارد».

گرچه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بارها عملیات نظامی آمریکا علیه ایران را جنگ توصیف کرده است، اما روز جمعه از ونس حمایت کرد و گفت، حملات آمریکا پراکنده بود. ترامپ گفت: خیلی ها به آن جنگ نمی گویند. من آن را درگیری نظامی می نامم، چون برای ما اهمیت چندانی ندارد.

خانواده‌های نظامیان آمریکایی همچنین وزارت دفاع (پنتاگون) را به کم‌اهمیت جلوه دادن درد و رنج آنها متهم و ادعا کرده‌اند، ارتش آنها را به عنوان تلفات جنگی در نظر نمی‌گیرد، ادعاهایی که ارتش آمریکا آن را رد کرده است.

ارتش معمولاً در افشای میزان تلفات کند عمل می‌کند، زیرا فرماندهی مرکزی ایالات متحده ملزم به انتشار چنین اطلاعاتی نیست، به ویژه اگر پرسنل مدت کوتاهی پس از آن به وظیفه خود بازگردند.

ارسال نظر
captcha
پربیننده ترین اخبار
یادداشت اختصاصی احسان قمری، تحلیلگر مسائل اقتصادی؛ / ۱ روز پیش